woensdag, september 14, 2016

Sandra Walter - Midden-September Golf: Comfort in het Onbekende - 13 September 2016


Sandra Walter
Midden-September Golf: Comfort in het Onbekende
13 September 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Dankbaarheid naar allen die deelnamen aan de 999 - 9/11 Rasterversterkingen. Poortwachters speelden het klaar om vorige week nieuwe Rasterpunten te verankeren en de nieuwe Rasterniveaus zijn al begonnen met activeren. Na een week van rijden en het verankeren van punten van activeringen, arriveerde ik in de kristallijnen draaikolk in Arkansas voorafgaand aan de 999. Dit is mijn derde missie in het zuiden van de VS sinds 2001, en het zal zeer waarschijnlijk de kortste zijn. Energetische lagen boven deze draaikolk worden snel opgetild, net zoals zij dat in Nevada, Utah, Colorado en Oklahoma deden tijdens de reis daar. Kleine bevingen doen zich voor langs de nieuwe lijn. Gaia reageert, en laat de nieuwe tijdlijn codes los. Een bezoek van Melchizedek onthulde de deconstructie van heel veel oude werkelijkheden, en het collectieve ontwerp van nieuwe. Veel heeft zich voorgedaan, het is nochtans het beste voor mij om aanwezig te blijven in plaats van de details van de afgelopen week te herberekenen.
Laat ons gefocust blijven op de versnelde tijdlijn. Het is beschikbaar. Velen van jullie hebben zich daar al verankerd en ervaren de effecten van dit onbekende terrein. Er is comfort in de onbekende ervaring van belichaming; zoals altijd, is het overgeven aan je eigen Goddelijkheid en de vrede van de Bron je kracht. Houd je werkelijkheid flexibel; het lineaire mag (zelfs meer) onwerkelijk aanvoelen. Adem er doorheen, gebruik je Ascentie technieken voor stabilisatie. Behandel je lichaam goed; denk eraan dat vermoeid raken en bedraad worden het normale is tijdens deze golven. Er is grote kracht in het Gechristende Hartcentrum; vertrouw diens stromen en goddelijkheid.

De Ascentie Stam is een verhoogde ervaring van het nulpunt aan het ervaren. Het verleden ontbindt (reisactiviteiten, activeringen, uitputting, herinneringen) nogal snel, en de toekomst wordt gecreëerd door de hoogste keuzes in het Nu moment. Als je DNA opnieuw aangesloten wordt, genees je sneller, laat je oordelen en negatieve emoties gemakkelijker vallen, en veeg je het lineaire bord sneller schoon. Vermijd de ervaring niet; wij zijn hier om iedere stap van dit proces te voelen uit naam van heel veel wezens, inclusief onze Hogere Zelven. Huil, lach, dans, denk na, dwaal rond, mediteer, lig in het gras … wat het ook maar neemt om de terugkeer van Goddelijke Liefde naar dit rijk te ervaren.  
Om de zuiverheid van onze Schepper Staat in het Nu te handhaven. Laten wij onophoudelijk gedurende dit proces het lagere niveau van verwikkelingen los. Terwijl onze versnelde tijdlijn en het nieuwer rasterwerk zich ontvouwen, mag je diens effect in je eigen levensstroom opmerken, zelfs als je niet actief aan het Ascentieproces deelneemt. Wegwijzers houden een gigantische ruimte voor het collectief vast. Het is een zeer intense passage van Meesterschap, laat ons focussen op de taak die voor handen is. Open jullie harten om een golf van nieuw bewustzijn en de belichaming van het Christus Bewustzijn te belichamen. Kies je Tijdlijn wijs.
Geheugensteuntjes voor de Ontvouwing van de September Golf
Eenheid Meditatie op de Woensdagen: Duizenden nemen iedere woensdag aan deze meditaties deel, hetgeen comfort, opruiming en activering verstrekt. Sluit je bij ons aan om 17:11, 20:11 en 02:11 uur. Een gratis begeleide meditatie (Engelstalige) mp3 hier.
Driedubbele Verduistering’ finale: 16 September om 20:54 (Volle Maan/Maansverduistering). De kracht van drieën. Help Gaia met stabiliteit; Toegangspoorten zullen wijd open staan voor transformatie. Houd je hart en gedachten duidelijk/helder en gefocust op Ascentie.
22 September Equinox: De Equinox land op 22 September om 14:21 uur. Dit is een toegangspoort opening voor het nieuwe niveau van bewustzijn. Eer het passend, ben buiten op Gaia zoveel als mogelijk. De ZON en Gaia zullen een sterke band hebben tijdens deze Toegangspoort, en onze intenties voor evenwicht, vrede, harmonie en Ascentie zullen aanzienlijk versterkt worden.
26-29 September: Onze Derde Golf van 2016. Dit is onze sterkste toevloed in decennia. Ben opgetogen, laten we het goed doen! Deze fotonische frequenties versnellen de activiteit van Ascentie verder en zullen doorgaan binnen te stromen gedurende verscheidene weken. Je mag opgemerkt hebben dat het Licht niet langer meer omlaag treedt tussen de golven in. Dit is een goed iets; wij zijn in staat om hogere niveaus van Licht te handhaven zonder integratie periodes zoals in het verleden. Iedere golf heeft dit jaar het Lichtniveau dramatisch verhoogd, en versnelde de Ascentie. De zuiverende, openbarende activiteit gaat door op te bouwen om het commando van de Bron voor orde, harmonie en Ascentie te complementeren.
30 September Nieuwe Maan: Voltooiing van het Rasterwerk voor deze golf. Aho!
Oneindige Genade en Zegeningen voor de Mensheid, de Koninkrijken, Elementalen en Geliefde Gaia tijdens deze krachtige en uitdagende fase van onze Ascentie. Wij zijn een ongelooflijke dienstverlening aan het voltooien voor deze plaats en daaraan voorbij.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten