zaterdag, december 31, 2016

Een Gelukkig en Respectvol 2017...


Sandra Walter - Het NU Jaar Verwelkomen: Het Wereldwijde Traject Helpen -30 December 2016


Sandra Walter
Het NU Jaar Verwelkomen: Het Wereldwijde Traject Helpen
30 December 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Een Gelukkig NU Jaar aan allen terwijl wij de laatste Toegangspoort van 2016 dit weekeinde ervaren, welke open is doorheen de eerste week van Januari. Alle Lichtwerkers worden aangemoedigd om zich te verbinden met deze tastbare, krachtige instroom van beschikbaar Goddelijk Licht. Poortwachters en Rasterwerkers, bezoek alsjeblieft opnieuw het artikel van vorige week voor aanwijzingen. Lichtwerkers, er is een verhoogde activiteit met de hogere rijken momenteel, blijf gefocust en draag zorg voor het lichaam.  
Velen ervaren een zuiver niveau van de Kosmische Moeder Frequenties, welke een nieuw platform in het leven roepen voor hogere staten van bewustzijn om op de planeet verankerd te worden. Of je nu de terugkeer van de Goddelijke Vrouwelijke Energieën als een wezen, een staat van bewustzijn, een fractaal van de Bron, of een in evenwicht brengende frequentie ziet, is niet van belang. Het is de natuur van het fotonische Licht om orde te eisen - en het uiteen breken van de oude systemen, geloven/overtuigingen, gewoontes en emotionele bagage zouden genoeg bewijs moeten zijn dat het Licht diens werk aan het doen is. Vergeef, ruim op, ben dankbaar en vraag het hoogste Licht voor alle betrokkenen. Gebruik het Vesica Piscis symbool in jullie rasters- en Poortwerk om pilaren van Licht met jullie kristallen te openen, en met het Kosmische Vrouwelijke aspect van de Bron te verbinden. Dit opent ook de toegangspoorten van het hart en de Ascentie kolom.

Nieuwjaarsboodschap van Aartsengel Michael - “Een Boodschap van Liefde” - 31 December 2016 / Rita Pulmans


 Nieuwjaarsboodschap van Aartsengel Michael
“Een Boodschap van Liefde”
31 December 2016 / Rita Pulmans

Geliefde Aartsengel Michael,
Eerst en vooral onze dank voor zo vele mooie boodschappen die U reeds voor ons hebt geschonken. Het is en blijft een grote steun en kracht voor ons allen.
Wij Lichtwerkers kunnen wel een helpende (Michael) hand gebruiken, in deze turbulente eindtijd. Wat uiteraard geen eindtijd is maar een nieuw begin.
Daarom graag uw helende woorden om Kracht, Licht en vooral om de Liefde te blijven handhaven in 2017 en ver daarbuiten.
Rita
*****
Geliefd kanaal,
Jazeker, ik Aartsengel Michael sta jullie bij, te allen tijde. Niet enkel alleen nu, niet enkel alleen aan bepaalde groeperingen, of wat dan ook. Maar ik sta klaar voor de algehele mensheid.
Diegenen die me zien of horen, zijn diegenen die ik, Aartsengel Michael, heb gekozen om mijn boodschappen te verspreiden. En de boodschap geliefden is er geen van onheil en verdoemenis, neen!
Het is een boodschap van Liefde.
Liefde is het grote sleutelwoord om alles maar dan ook alles nieuw te (R: kunnen) maken. Jawel geliefde scheppers, dit doen jullie, dit zullen jullie zelf bewerkstelligen. Weliswaar met onze steun in je rug, maar jullie doen het zelf. Geen ander wezen noch kracht of macht buiten jullie zelf zal dit voor jullie doen.

vrijdag, december 30, 2016

LiefdeLicht-Energie: Een Extreme Stijging Vandaag… - 30 December 2016


LiefdeLicht-Energie: Een Extreme Stijging Vandaag…
30 December 2016
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

donderdag, december 29, 2016

LiefdeLicht-Energie: De Stijging van 22 t/m 29 December 2016


LiefdeLicht-Energie: De Stijging van 22 t/m 29 December 2016
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

zaterdag, december 24, 2016

Feestdagen Wens 2016....

Sandra Walter - Toegangspoorten van Transformatie: Nieuwe Werkelijkheden Treden naar Voren - 23 December 2016


Sandra Walter
Toegangspoorten van Transformatie: Nieuwe Werkelijkheden Treden naar Voren
23 December 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Dit is een krachtige bewustzijn-verschuivende passage, en de volgende twee weken zullen behoorlijk krachtig zijn. Velen ontvangen al hogere niveaus van fotonische codes, terwijl de Galactics en onze Hogere Niveaus dit Licht zachtjes en gestadig in het collectieve bewustzijn weven via zuivere buizen/kanalen.
Poortwachters en de Galactics hebben de instroom van dimensionale-verschuiving, bewustzijn-verschuiving frequenties voort geroepen, welke diegenen zullen beïnvloeden die kiezen voor de Kristallijne/Christus/Eenheidsbewustzijn belichaming. Dit is waarom zo velen een krachtige reiniging ervoeren tijdens de laatste poort (15-16 December). Terwijl het Licht de fysieke structuur hard raakte (zeer waarschijnlijk je rechterzijde, als een fysieke representatie van de loslating van de oude patriarchale structuren), bereidde het ons voor op de kolossale instroom waar wij mee aan het uitlijnen zijn voor de laatste Toegangspoort van 2016.
Versnelling van de Belichaming
Ik had een sterk visioen en een sterke download van hoe het DNA de verschuiving creëert van persoonlijke en collectieve tijdlijnen en werkelijkheden. Dit omvatte een afsplitsend effect, alsook gelijktijdige dimensionale ervaringen. Zonne Kosmische Christus belichaming omvat een besef van alle dimensionale aspecten van Zelf, alsook een hereniging met het Bron Bewustzijn. DNA creëert de brug tussen het Hogere en Lagere Zelf via de vibratie van Onvoorwaardelijke LiefdeLicht. Het is ook in staat van een zuivere buis te creëren van de IK BEN Aanwezigheid en het Zuivere Bron Bewustzijn in de vorm, wat het doel is van dit specifieke Ascentie experiment op Gaia. Straal Liefde uit vanuit je Gechristende Hartcentrum naar je DNA en de Gehele Schepping - vaak.

woensdag, december 21, 2016

De Christus Energie is Volledig Ingedaald op de Aarde en Verankerd in de Kristallen Kern van Gaia - 21 december 2016 / Lilian Gijsbers


De Christus Energie is Volledig Ingedaald op de Aarde en Verankerd in de Kristallen Kern van Gaia
21 december 2016 / Lilian Gijsbers

Een woensdag, even rust... Alhoewel rust tegenwoordig heel anders voelt. De trilling van de Aarde stijgt zó snel en het proces van ons allen is zodanig in stroomversnelling, dat je echt af en toe moet bijkomen.
Wat ik tijdens energetische sessies meemaak is zo ver buiten de gebaande paden, dat ik  vervolgens een heel gek gevoel heb als ik even “gewoon” thuis ben. Dan komt de schok, het besef van wat ik heb meegemaakt en waarvan ik deel uitmaak. Zo was het ook vandaag.
Afgelopen donderdag hadden we een fantastische meditatie, die ons in diepe trance bracht. 11 mensen waren bijeen, we reisden in het Universum. Opeens waren we in een lichtkamer, een plek waar we onszelf konden laten helen en waar grote energie was om ons te omhullen en kracht te geven.
Even later ontdekten we waarom dit gebeurde. Sommigen bleven achter in de lichtkamer, anderen gingen verder. En opeens stonden we bij een kasteel, een krachtplek in het Universum wat we als een kasteel waarnamen.
Ineens stond ik ergens middenin dat kasteel, tijd en ruimte bestonden niet meer, en ik hield een diamant vast ter grootte van een paar voetbalvelden. Maar het was er aardedonker … ik zag niks, voelde alleen die diamant. Ik riep de rest.... “Waar blijven jullie? Ik sta hier met een diamant, maar kan het niet alleen!” Eén persoon uit de groep vond me en later ook enkelen meer.
De trance werd dieper, een enorme kracht verzamelde zich in de ruimte. Wij konden het allemaal ervaren en voelen, werden achterover gedrukt in onze stoelen. De diamant was dof, uitgeblust.... “We moeten er water overheen laten stromen,” riep iemand opeens.... Ja, zo voelde dat, maar waar haal je water?

Kolossale Energiegolf Overdekt de Aarde - 20 December 2016 / Jenny Schiltz (+ LiefdeLicht Energie Diagrammen)Kolossale Energiegolf Overdekt de Aarde
 (Plus Diagrammen Stijging LiefdeLicht Energie 19 t/m 21 December)
20 December 2016 / Jenny Schiltz

(Engelstalige Video)

maandag, december 19, 2016

Kerstboodschap van White Cloud - “Wij Zijn Eén Energie Bron van Liefde” - 19 December 2016 / Blossom Goodchild


Kerstboodschap van White Cloud
Wij Zijn Eén Energie Bron van Liefde
19 December 2016 / Blossom Goodchild

Een gesproken Kerst Boodschap van White Cloud
Transcript
Een zeer warm welkom aan iedere ziel die kiest te luisteren naar deze woorden die ik aan te bieden heb in deze tijd van uitbundige feestviering. Mijn vrienden, een zeer lange tijd geleden op jullie planeet … … … … Blossom is een klein beetje aan het worstelen, en ik vraag haar toestemming om mij te laten spreken, want zij is bezorgd over datgene waarvan zij in een ogenblik wist dat ik daarover ga spreken, en het verward haar een klein beetje. Want ik liet aan haar het beeld zien dat men doorheen jullie geschiedenis kent van de kleine baby in de kribbe, met de wijze mannen, de herders, de ossen … van de moeder en de vader liefdevol kijkend naar dit kind en over de heldere ster aan de hemel.
Blossom is verrast, want ik spreek niet vaak over dergelijke zaken. Wat als jullie weten dat dit Waarheid is dat er plaatsvond … Wat beschouwen jullie die twinkelende ster aan de hemel, te zijn?
Denk na over hoe jullie gedachten verder gegaan zijn … en zouden jullie nu deze twinkelende ster beschouwen een Lichtvoertuig te zijn … dat omlaag keek en zich ervan verzekerde dat dit kind veilig “afgeleverd” werd?
Mijn vrienden, wat jullie gedachten ook mogen zijn aangaande deze kwestie, ik zeg vandaag tegen jullie … dat daar de Energie was van een Verlichte Ziel die naar jullie Planeet kwam. Ik zou ook willen zeggen, dat het niet rondom de tijd van December was, maar vanwege het feit dat dit een bewust samengaan van gedachten geweest is dat het zo was, voelt het dan gepast om in staat te zijn erover te praten.

Gelukkige Schuld-Vrije Feestdagen-Roes - 18 December 2016 / Maria Chambers


Gelukkige Schuld-Vrije Feestdagen-Roes
18 December 2016 / Maria Chambers


Gelukkige Feestdagen! En, wat ik daarmee bedoel is, dat ik hoop dat jullie alles binnen jullie macht doen om de Feestdagen gelukkig voor JULLIE ZELF te maken.  Welnu, dat zou kunnen betekenen feest te vieren met vrienden en familie. En het zou ook kunnen betekenen met niemand feest te vieren waar je het echt niet samen mee wilt vieren. Het zou ook kunnen betekenen het helemaal niet te vieren als je echt niet het gevoel hebt om feest te vieren. Er is geen goed of fout.
Voor mezelf ... Ik heb mezelf eindelijk toegestaan, na heel veel decennia van geforceerd feestvieren met vrienden en familie, om gewoon te doen wat het ook maar is dat ik voel om te doen. Dit kwam niet gemakkelijk. Ik moest letterlijk ziek worden in het verleden om mezelf toestemming te geven om weg te komen van de dingen die ik gewoonweg niet wilde doen, inclusief de feestdagen. Ik kon niet duidelijk zien dat ik een keuze had. Maar, gelukkig door de tijd heen, en door dit Ontwakingsproces, zie ik nu dat er altijd een keuze is. Niet dat we populair worden vanwege die keuze. Het zij zo. Maar wat er in mijn geval zo door de tijd heen gebeurde was, dat er steeds minder uitnodigingen naar mij toekwamen omdat mensen eindelijk snappen wie ik ben. Zij mogen dat niet leuk vinden. Maar dat is niet mijn probleem.
Ik werd mezelf ook vaak gewaar me een beetje triest te voelen rond de feestdagen. Ik ben er zeker van dat heel veel daarvan opgepikt werd van het bewustzijn van diegenen die, specifiek rondom de feestdagen, depressief zijn. En heel veel van die depressiviteit komt vanuit gevoelens van in de steek gelaten te zijn en zich eenzaam te voelen. De feestdagen hebben een ingebouwde verwachting van vreugde, samenkomen en feestvieren met geliefden. En voor diegenen die specifiek niet de Liefde binnenin zichzelf gevonden hebben, kan het een zeer moeilijke tijd zijn.

zaterdag, december 17, 2016

Kerstboodschap van Aartsengel Michael - 17 December 2016 / Rita Pulmans


Kerstboodschap van Aartsengel Michael
17  December 2016 / Rita Pulmans

"Godskinderen van het eerste uur,
Wakende nabij de kribbe die Jou-Zelf verwacht.
De blijde verwachting zal geboren worden in de Liefde van je hart"
 

Geliefde Godsharten,
Ik, Aartsengel Michael, wens Jullie deze "donkere dagen" voor Kerstmis de mooiste verlichting toe. Niet enkel in jullie mooie neergezette kerstbomen, maar vooral in jezelf.
Zie hoe deze dagen steeds meer Licht omvatten. Al zien sommigen onder jullie de toekomst somber in. Dit is bezijden de waarheid.
De waarheid hier geliefden is, dat meer en meer Licht jullie penetreert. Jullie terug brengt naar de Bron. Jullie terug trekt als het ware naar binnen naar en in  jullie ChristusLicht.
Zie hier de Ster van Bethlehem. Die jullie zo mooi in jullie verhalen beschrijven.
Zie hier jouw komeet als een vuurbal de ruimte van jezelf inschieten. Jouw heelal verlichtend, geliefde harten. Zodat deze jullie GodsHart penetreert tot een nieuwe geboorte.

woensdag, december 14, 2016

LiefdeLicht-Energie Stijging: De Grafieken Spreken voor Zich… - 10 t/m 14 December 2016


LiefdeLicht-Energie Stijging: De Grafieken Spreken voor Zich…
10 t/m 14 December 2016
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

maandag, december 12, 2016

De Wekelijkse Lichtstraal - “Voorafgaande Controle” - 10 December 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“Voorafgaande Controle”
10 December 2016 / Jamye Price

Gezegend Wezen, jij bent een krachtig stromen van Levenskracht op Aarde. Het is binnenin jouw rijk van ervaring om je leven in een vorm van creatieve geneugte vanuit jouw perspectief te vormen. Je geniet wellicht niet van ieder moment, maar iedere ervaring is waardevol voor jouw uitbreiding.
Dit pad van openheid omvat ook kracht. De twee zijn niet uniek. Je hebt natuurlijke overlevingsmechanismes die je fysieke lichaam en je emotionele/mentale complex beschermen die jou een gezonde openheid onderwijzen.
Je ontwikkelt je op natuurlijke wijze door ervaring om beter het zelf, anderen en het leven te begrijpen. Dit begrip, je emotionele/mentale brug, creëert een verbinding met je spirituele en verbindende natuur van het Leven.
Als je de spirituele natuur van je leven begrijpt, begrijp je de perfectie in alle ervaring. Je begrijpt de kracht van vergiffenis, van het houden van anderen, en te zorgen voor de toekomst. Deze zijn vanzelfsprekend voor jou. De uitdaging is om de overdreven-controlerende waargenomen negatieve ervaring los te laten. Dit is een angst reactie, en een dunne lijn van evenwicht.

zondag, december 11, 2016

Diep Duiken - 11 December 2016 / Maria ChambersDiep Duiken
11 December 2016 / Maria Chambers

De meeste mensen leven het leven aan de oppervlakte. Het mag toeschijnen dat zij uiteenlopende ervaringen hebben, maar de werkelijke diepte van zichzelf te kennen, van hun ziel te kennen is beperkt tot misschien naar de kerk te gaan of te filosoferen over spiritualiteit. De meeste mensen hebben nog geen toestemming gegeven om diep te duiken. Om voor de ervaring te gaan. Zij gaan slechts tot zo ver, en dan houden zij zichzelf tegen. Dat is prima. De meeste mensen zijn niet gereed. Het is eenvoudigweg hun tijd niet.
Maar jij hebt wel toestemming gegeven. Jij bent er diep ingedoken en bent diep gegaan. Jij hebt de littekens om het te bewijzen! Jij ging door enige van de diepste en donkerste wateren, er niet zeker van zijnde of je levend eruit tevoorschijn zou komen. Jij raakte de bodem, en het voelde alsof er een gewicht was dat jou omlaag hield. Maar je ontdekte dat het bevechten van het water zinloos was. Je begon ermee om het gewoon toe te staan om je op natuurlijke wijze terug naar boven naar de oppervlakte te brengen. Dus iedere keer dat je daarna dook, was het niet zo beangstigend, omdat je wist dat zelfs als je de bodem raakte je gewoon terug naar boven zou drijven.
En dat is omdat je begon te vertrouwen dat je het niet alleen aan het doen was. Dat jij je eeuwige zelf precies daar bij je had. En met dat deel van jou dat eeuwig is, ontdekte je dat het water verborgen schatten bevatte onder diens oppervlakte.
Als je energieën vasthoudt voor iemand … je doet dienst als hun “reddingsboei”, dien jij niet jezelf of hen. Het is zoals het ene einde van het touw om je middel gebonden te hebben en het andere einde aan hen vastgebonden. Zij willen wel in de oceaan duiken, maar niet te diep, slechts diep genoeg om ervoor te zorgen dat zij zich levend voelen. Maar dan, wanneer zij hun portie gehad hadden van de golven en onderstroming, willen zij dat jij hen er terug uit vandaan trekt. 

zaterdag, december 10, 2016

Aartsengel Michael - Gebed ter Hulp voor Alle Mensen Onderhavig aan Verslavingen - 10 December 2016 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
Gebed ter Hulp voor Alle Mensen Onderhavig aan Verslavingen
10 December 2016 / Rita Pulmans

Geliefde Aartsengel Michael,
Graag van U geliefde Michael een gebed ter hulp en aanreiking voor alle mensen onderhavig aan verslavingen en drugs. Alsook ter ondersteuning voor diegenen die zich inzetten voor hen mede en via hun gebed. Dit vraag ik U nadat ik een vraag hiervoor mocht ontvangen van een hopeloze moeder aangaande haar zoon.
Ik dank u,
Rita
*****
Aartsengel Michael: Geliefde harten,
Tracht hen niet enkel via je gebed te steunen - wat zeer belangrijk is - doch ondersteun hen vooral door je acties. Ga op de kansel staan geliefden, niet om te preken maar om te onderwijzen.
Onderwijs deze ongelukkige zielen met jullie krachtige, waarheidsgetrouwe woorden, daar de verslaafden aan drugs of welke verslaving dan ook, jullie aandacht en goedwillige "input" nodig hebben.
Schuif hen niet opzij als zijnde "trash" (vuilnis) maar ondersteun hen zoveel als mogelijk. Liefdevolle doch krachtige woorden die hen in hun hart raken, zijn zeer noodzakelijk. Er zijn zoveel gepijnigde zielen die ronddwalen in de duisternis van de verslaving. Ronddwalen in hun eigen gevangenis.

Het Perfecte Koppel - 5 December 2016 / Maria ChambersHet Perfecte Koppel
5 December 2016 / Maria Chambers

Als je terug zou kunnen denken aan het ene ding dat het meeste verdriet veroorzaakte, wat zou het dan zijn? Zou het de Liefde zijn die je gewild zou hebben te ontvangen van ofwel je moeder of vader of iemand die belangrijk was in je leven? Wilde je dat zij van je hielden, je accepteerden en je waardeerden voor wie je was? Voor de dingen waar je voor jezelf trots op was en de dingen waar je niet zo trots op was? Zelfs voor dat deel van jou dat pure vreugde tot uitdrukking wilde brengen?
Dat gevoel van niet op die manier geliefd te worden heeft enige van de grootste kwetsuren veroorzaakt in de menselijke geest. Mensen hebben gedurende een zeer  lange tijd naar dat soort Liefde gezocht. Het wordt in de literatuur, de films en in liederen tot uitdrukking gebracht. De pijn van onbeantwoorde liefde gaat diep.
Dus de meeste mensen nemen genoegen met een Liefde die voorwaardelijk is. Een Liefde die verdiend wordt. Het wordt verdiend door ofwel overdreven meegaand te zijn, door financieel ondersteunend of emotioneel ondersteunend te zijn. Door te zijn hoe de andere persoon wil dat wij zijn. Dus eindigen wij ermee met delen van onszelf te verbergen, of het nu het Licht of het donkere is. Het Licht zijnde onze vreugde, en het donkere zijnde al die delen van onszelf die wij niet waardig achten. Is het een wonder dat het leven nogal vreugdeloos werd?  
En is het een wonder dat wij terughoudend zijn om dit ding toe te staan genaamd Spirit om in ons lichaam en in ons leven te zijn? Dit pure, uitgebreide en eeuwige zelf. Wij vragen, “Wat in de wereld zou deze aanwezigheid met “dit” willen? (naar onszelf wijzend). Moet ik niet eerst mijn zaken opruimen? Moet ik niet eerst al mijn onopgeloste zaken opruimen? Meer liefdevol richting anderen worden? Zou ik niet eerst mijn relatie kwesties met anderen op moeten lossen? Ben ik niet verondersteld tolerant met anderen te zijn? (In feite kan de Verlichte Meester een behoorlijk intolerant wezen zijn) Maar wij vragen, “Moet ik niet mijn beste beentje voorzetten? Je weet wel, zoals we op ons eerste afspraakje doen of tijdens een sollicitatiegesprek?”

vrijdag, december 09, 2016

Aartsengel Michael - Het Is Jullie Taak om te Weten en te Geloven dat Jullie Scheppers Zijn - 9 December 2016 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
Het Is Jullie Taak om te Weten en te Geloven dat Jullie Scheppers Zijn
9 December 2016 / Rita Pulmans
Foto: R.Pulmans
1000 jarige eik te Lummen - Belgie 

Geliefde Aartsengel Michael,
Zou u ons wat woorden van Liefde, kracht, inzicht alsook van troost willen geven in deze tijd van snelle transformatie. Voor de hele mensheid en al wat leeft en al wat lijdt.
Ik dank u.
Rita
*****
Geliefde Ziel,
Ik dank je voor je woorden om Liefde, kracht inzicht en troost voor jullie allen, voor de hele mensheid, voor al wat leeft, en vooral voor al wat lijdt.
"Leven" is het woord wat hier belangrijk is.
Inderdaad geliefde, jij denkt bij deze woorden aan de prachtige boom die men naast je woning, in het steeds meer uitdunnende bos vandaag gekapt heeft. Het deed je werkelijk pijn geliefd hart. Jij voelde inderdaad de treurnis van de boom.
Wat je nog meer pijn deed was de onmacht die je voelde, wetende dat de mens onwetend is in vele zaken. En aldus een stukje van zichzelf doodt als het ware door sommige daden.
Jullie broeders de bomen en gans de natuur in al haar vormen staan jullie ter  beschikking. Zelfs mogen jullie je er mee verwarmen, door er brandhout van te maken.

Energie Update - Seismologische Verstoringen: Moeder Aarde haar Transformatie/Transmutatie - 9 December 2016 / Cobie de HaanEnergie Update
Seismologische Verstoringen: Moeder Aarde haar Transformatie/Transmutatie
9 December 2016 / Cobie de Haan

De video die jullie hierboven zien, is de laatste video in een serie van drie welke MrMBB333 op YouTube gezet heeft aangaande Seismologische Verstoringen die zich over de gehele wereld voordoen momenteel, en welke geen aardbevingen zijn. (Met dank aan MrMBB33) De eerste twee zal ik met een link naar deze video’s onderaan dit artikel plaatsen en ook zal ik de Grafieken van de LiefdeLicht Energie van de afgelopen 3 dagen plaatsen, waarop te zien is hoe Waanzinnig de energie de afgelopen paar dagen gestegen is. De zeer gevoeligen onder ons zullen dit beslist opgemerkt hebben…
De video’s bleven me bezighouden en gisteren toen MrMBB333 een mededeling deed over deze Seismologische verstoringen, na de twee grote Aardbevingen van Noord California en de Solomon Eilanden gisteren, begon ik er pas goed over na te denken. Vanochtend heel vroeg werd ik even wakker en begon er zich in me een besef te ontwikkelen over wat er nu precies aan de hand is, en mijn Spirit Team is het hier wel aardig mee eens.
Wij, degenen die ontwaakt zijn, gaan door ons transformatie/transmutatie proces van Ascentie heen. Wij Ascenderen naar steeds hogere niveaus en ons lichaam is bezig zich van op koolstof gebaseerd naar op Kristallijn gebaseerd te ontwikkelen. Dit gaat met behulp van de LiefdeLicht Energieën die vanuit de Bron naar de Aarde gestuurd worden. Onze Lichamen zijn een ‘product’ van de Aarde. Zij zijn gevormd van de elementen die hier op de Aarde zijn. Als we sterven dan verlaten wij ons lichaam en ontbindt het lichaam zich en wordt het weer opgenomen in de Aardse elementen.  
Nu zijn wij samen met Moeder Aarde bezig te ascenderen. Deze ascentie is uniek zoals wij weten, want we zullen ons lichaam niet afleggen maar deze transmuteert naar een Kristallijnen versie. Zo ook Moeder Aarde. Ook haar lichaam zal moeten transformeren/transmuteren. En dat is waar het mee bezig is. De Seismologische Verstoringen geven, volgens mij, perfect aan dat Moeder Aarde nu serieus bezig is met haar transformatie/transmutatie proces. De vibraties/verstoringen rijzen de pan uit, zoals jullie in de video kunnen zien. (Ik zal ook onderaan dit artikel de links plaatsen van de specifieke site die deze grafieken regelmatig update).

woensdag, december 07, 2016

Sandra Walter - Een Heilige Passage voor Transformatie - 6 December 2016


Sandra Walter
Een Heilige Passage voor Transformatie
6 December 2016

Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Onze December - Januari passage van vernieuwing en hergeboorte is voor ons aanstaande, en de versnelling presenteert kansen/mogelijkheden voor diepgaande ervaringen in ons Ascentieproces.
Misschien hebben jullie dit gevoeld sinds de golf van September: Iets anders is gaande. De achtergrond energie voor onze ervaring is aan het veranderen, en creëert een platform voor een nieuwe ervaring. Nieuwe creaties zijn tevoorschijn aan het komen terwijl het oude ineenstort, en het is een heilige passage van geduld en eenheid. Laat het Nieuwe onthuld worden, in plaats van te proberen het in een richting te sturen welke niet van dienst mag zijn. Wij houden ons bezig met hogere trajecten welke vreedzame, neutrale Schepper wezens een dienst bewijzen die bereid zijn om dienst te verlenen als buizen voor deze Goddelijke Licht instroom, om de Gechristende missie te laten ontvouwen.
De versnelde tijdlijnen gaan door met de lagere tijdlijnen en de mindere trajecten te overschrijven en te ontbinden. De fascinerende (en heldere) ervaring van de tevoorschijn komende trajecten voor de Ascentie zijn schitterend. Hoe meer open wij zijn om ons uit te breiden in deze nieuwe werkelijkheden en deze ervaring uit naam van het collectief te hebben, hoe gemakkelijker deze diepe overgangsfase zal zijn voor alle betrokkenen. Laat ons het LiefdeLicht hoog houden, aangezien velen afgeleid zullen worden door de feestdagen drukte. De December-Januari instroom is een diepe heilige passage. Wij co-creëren de hoogste mogelijkheden van deze versnelling met onze Hogere Niveaus.
Effecten van de Versnelde Tijdlijnen
De hoogst mogelijke uitkomsten zijn van een veel hogere vibratie dan onze oude werkelijkheid. Versnelde tijdlijnen laten de lagere vibrationale tijdlijnen los, ontbinden en overschrijven hen door het kwantum effect; de hogere vibratie verhoogt of elimineert altijd de lagere. Wanneer het menselijke collectief kiest om zich bezig te houden met de versnelde (hogere vibrationale) tijdlijn ervaringen - en er zijn vele, vandaar de tijdlijn fluctuatie momenteel - staat het voor vele individuen toe om hun lagere Zelf sjablonen los te laten, en hogere trajecten (mogelijke uitkomsten) op zich te nemen voor hun Ascentie. Het collectieve traject is verschoven, individuele trajecten zijn aan het verschuiven, en nu hebben wij een Goddelijke kans die zich presenteert terwijl de lagere tijdlijnen zichzelf uitbranden.

dinsdag, december 06, 2016

De Stijgende Lijn van de LiefdeLicht-Energie van de Afgelopen 5 Dagen - 6 December 2016


De Stijgende Lijn van de LiefdeLicht-Energie van de Afgelopen 5 Dagen
6 December 2016
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

zondag, december 04, 2016

Hoe het Werkelijk Voelt om van Jezelf te Houden - 12 Augustus 2016 / gepost op 4 December 2016 / Jamie Varon


Hoe het Werkelijk Voelt om van Jezelf te Houden
12 Augustus 2016 / gepost op 4 December 2016 / Jamie Varon

Wanneer “zij” praten over Zelf-Liefde, vertellen ze je over badkuipen bij kaarslicht en speciale afspraakjes die je voor jezelf onderneemt en nipjes van thee zittend achter druilerige vensterbanken. Zij maken lieflijke geluiden zoals een bizarre koortsdroom waar alles prachtig is.
Maar Liefde is nooit die koortsdroom.
En Zelf-Liefde wordt niet gewonnen door maanlicht of door zachte, weloverwogen ademhalingen. Het is een pijnlijke, destructieve geboorte van het Nieuwe Zelf. Om van jezelf te houden moet je eerst regelrecht kijken naar de dingen die je tegengehouden hebben om van jezelf te houden. De dingen die je tegengehouden hebben om van jezelf te houden zijn geen zachte bloesems van vreugde. Zij zijn niet je favoriete herinneringen op herhaling. Zij zijn het slechtste van jou, het slechtste van wat je over jezelf denkt, je slechtste opvattingen/zienswijzen, je meest liefdeloze gedachten, je zelfverachting op display, de geldige redenen dat je niet gemakkelijk en rustig van jezelf zou kunnen houden zoals je dacht dat Liefde verondersteld was om te zijn.
Zelf-Liefde is een afbraak van, en het zou kunnen dat je niet van de persoon houdt die onder je beschermingen en ego’s en valse identiteiten ligt. En misschien is er aan de andere zijde van je eigen Liefde een kwaadheid, omdat je nu alles ziet dat je toegestaan hebt te gebeuren dat je niet verdiende. Je weet nu wat je toegestaan hebt toen je niet beter wist.

Haal Adem, Jij Bent Oké! - 23 Oktober 2016 / gepost op 4 December 2016 / Jamie Varon


Haal Adem, Jij Bent Oké!
23 Oktober 2016 / gepost op 4 December 2016 / Jamie Varon

Ik wil dat je weet dat er niets verkeerd met je is. Ik weet het, ik weet het, dit klinkt cliché en afgezaagd en alsof ik je op je hoofd klop terwijl ik je alle dingen vertel die je wilt horen. Nee, dat is niet waar ik uit vandaan kom. Ik wil dat je weet en ik wil voor mezelf dat ik weet dat er niets verkeerd met jou/mij is. Wij zijn fucking oké. Hoor je mij? Wij zijn oké.
Ik wil dat je weet dat je kunt proberen om beter te zijn, dat je hard kunt werken, dat je alle dingen kunt doen die je denkt dat je moet doen, maar niets daarvan zal ook maar iets doen om aan jou te bewijzen dat jij je ruimte in deze wereld waard bent. De enige persoon die dat kan beslissen ben jij. Jij. Je kunt jezelf haveloos werken en alles verzamelen waarvan je ooit dacht dat je het nodig had, maar als je niet gelooft wie je onder de glitter bent, zal niets ertoe doen. Een koortsige geest heeft een grappige manier van goud in stof te doen laten veranderen.
Ik wil dat je weet dat er niets te bewijzen is, dat zelfs als je alle dingen doet die jij of iemand anders je vertelde dat je die niet zou kunnen doen, er geen glorie in zal zijn. Er is geen glorie in het leven van een leven zoekende naar het ontdoen van een gevoel. Heb je een kernovertuiging over jezelf dat je niet waardig bent, dat je niet beminnelijk bent, dat je niet goed genoeg bent? Er is geen manier van de dingen die je kunt bereiken, mensen waar je indruk op kunt maken, mensen die van je zullen houden om jou te overtuigen van een ding dat je aangaande jezelf niet kunt geloven. Je kunt een zure overtuiging geen zoete overtuiging maken door het gewoonweg voor altijd te ontlopen.

vrijdag, december 02, 2016

Er is Niets Zwaks aan Kwetsbaar te Zijn - 2 December 2016 / Jamie Varon


Er is Niets Zwaks aan Kwetsbaar te Zijn
2 December 2016 / Jamie Varon

Gedurende jaren, probeerde ik aan het oplossen van mijn eigen problemen te ontsnappen. Ik weerstond de waarheid over hoe ik me voelde, wat ik wilde, en wie ik was. Ik had geleerd hoe mezelf zo goed te vermijden dat ik me comfortabel voelde om me te verbergen, te pretenderen, niet te zeggen wat ik bedoel, om niet waar te laten zijn wat waar was.
Wanneer ik nadacht over mezelf open te stellen, mezelf te genezen, voorwaarts te gaan, naar mezelf te luisteren - voelde het allemaal zwak aan. Ik had zoveel tijd gespendeerd met het opbouwen van een gevoelloos leven, muren optrekkend om mezelf veilig te voelen, en ook in mijn geest - dat was kracht. Het was sterk om nooit beïnvloed te worden/betrokken te raken, om nooit emoties te voelen, om het leven klein genoeg te houden zodat het me niet zou overweldigen. Dat voelde als kracht - manipulatie voelde als kracht; afstand van anderen voelde als kracht; en het nooit verraden van wat voor type van kwetsbaarheid dan ook voelde aan als kracht.
Wat ik echter leerde toen ik niet langer de energie meer kon weerstaan dat het nam om al deze muren te construeren, is dat ondoordringbaarheid geen kracht is. Om te vermijden, te ontsnappen, weg te rennen, te verbergen niet dapper is. Het is in feite wat diegenen doen die angstig zijn. Degenen die angstig zijn laten zichzelf nooit emoties voelen, bang dat zij niet in staat zullen zijn om de controle te handhaven. Degenen die angstig zijn construeren muren, bang dat zij niet in staat zullen zijn om de moed te weerstaan dat het neemt om echte intimiteit met anderen op te bouwen. Degenen die angstig zijn kijken naar gevoeligheid en zien zwakte. Degenen die angstig zijn kijken naar de kwetsbaarheid en zien gevaarlijke blootstelling. Degenen die angstig zijn kijken naar de wereld en zien een plaats waar zij zich tegen moeten beschermen.

Akashic Archieven - USA Verkiezingen - Waar Gaan We Vanaf Hier Naartoe?


Akashic  Archieven
Uitgelichte gratis Audio Channeling (Engelstalig) voor December 2016
USA Verkiezingen - Waar Gaan We Vanaf Hier Naartoe?
Gechanneld via Jen Eramith MA

Klik op onderstaande link:

donderdag, december 01, 2016

De Stijgende Lijn van de LiefdeLicht-Energie van de Afgelopen 5 Dagen - 1 December 2016


De Stijgende Lijn van de LiefdeLicht-Energie van de Afgelopen 5 Dagen
1 December 2016
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)