woensdag, mei 27, 2015

Aartsengel Zadkiel - Focus Je Gedachten - Juni 2015 / Linda Robinson


Aartsengel Zadkiel
"Focus Je Gedachten"
Juni 2015 / Linda Robinson
 
Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel van de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Ik wordt vergezeld door een Schare van het Engelachtige Rijk en het Goddelijke Vrouwelijke, en wij brengen jullie een Boodschap van Licht. Vandaag, wensen wij het focussen van jullie gedachten te bespreken.  
In de huidige tijden van de hogere trillingsenergie, is het belangrijk om je gedachten te focussen. Veel nieuwe energie bereikt jullie planeet, en dit brengt de kans voor jullie om jullie wensen veel sneller te manifesteren. Het biedt jullie ook de kans om naar hogere niveaus van bewustzijn te ascenderen.
Het focussen van je gedachten kan vergeleken worden met het kiezen van een televisiezender. Als jij je gedachten afstemt op een frequentie van dagelijkse gewone situaties, dan is dit wat jouw bewustzijn zal vullen. Dit is de trilling die je uit zult sturen, en dit is wat je naar jezelf aan zult trekken. Hoe sterker de focus op deze soorten situaties, hoe meer van deze situaties je naar jezelf aan zult trekken. Het is de Universele Wet van Aantrekking dat gelijkaardige dingen elkaar aantrekken.
Echter, als je een frequentie selecteert welke motiverend en inspirerend is en jij je gedachten hierop afstemt, zal je bewustzijn gevuld worden door die specifieke frequentie. Je aandacht en bewustzijn zullen gefocust zijn op gedachten van motivatie en inspiratie.

Als je meer vrede en harmonie in je leven wilt, kan je beginnen door over vrede en harmonie na te denken. Verbeeld je vreedzame situaties in je leven, en voel dan de vreedzame trillingen van deze situaties. Hoe meer je deze situaties visualiseert en hun trillingen voelt, hoe meer zij in je dagelijkse leven zullen manifesteren omdat je gedachten en gevoelens je werkelijkheid creëren.
Als je wenst om in een inniger communicatie met ons in de Rijken van het Licht te staan, denk over ons na en voel onze liefdevolle aanwezigheid. Wij zijn verrukt wanneer je met ons wilt communiceren. De sluiers tussen de rijken zijn dunner aan het worden, en de communicatie is veel gemakkelijker. Het is eenvoudig een kwestie van je frequentie aanpassen om dichter bij onze frequentie te zijn. Als jij je frequentie verhoogd, kunnen wij de onze ietwat aanpassen zodat communicatie mogelijk is.
Je frequentie op een hoger niveau houden gedurende je dagelijkse routine zal de communicatie met ons veel gemakkelijker maken omdat een hoge trilling of frequentie je standaard patroon zal zijn. Je zult in staat zijn om je gemakkelijker op ons af te stemmen. Je mag ons zelfs rondom je heen voelen terwijl je door je dag heengaat.
Om je frequentie op een hoger niveau in te stellen, begin met de intentie voor dit om te gebeuren. Wanneer je een nieuw patroon wilt vestigen, is een duidelijk gedeclareerde intentie de eerste stap. Begin dan te visualiseren hoe je voorgenomen doel eruit zou zien. Verbeeld het je in je geest/hoofd. Maak hiervan het plaatje van het hoogste goede voor allen omdat dit een hogere trilling zal dragen.
Focus je dan op hoe jouw voorgenomen uitkomst aan zou voelen. Een hoge vibrationale uitkomst zou Liefde, Vreugde, Vrede en Geluk kunnen omvatten alsook het hoogste goede.
Wanneer je eenmaal je voorgenomen uitkomst ingesteld hebt, focus dan je gedachten en gevoelens erop. Willekeurige gedachten zullen willekeurige resultaten brengen. Gefocuste gedachten zijn veel sterker en brengen meer waarschijnlijk het gewenste resultaat. Hoogst gefocuste gedachten kunnen een laserachtig effect hebben in het manifesteren van jouw gewenste doel of uitkomst.
Als je gewaar begint te worden dat je gedachten in/naar een willekeurig patroon afdwalen, stuur hen eenvoudig bij en terug naar jouw gewenste uitkomst. Hoe meer je dit uitoefent, hoe gemakkelijker het zal zijn om je gedachten te focussen op wat je wilt.
Hoe hoger de frequentie van jouw gewenste uitkomst, hoe hoger de frequentie van je gedachten moeten zijn. Als jij vrede en harmonie in een situatie wenst, laat gedachten van oordeel of kwaadheid rondom wie of wat dan ook in de situatie los. Focus op het zien van het hoogste en het beste in alles en iedereen om je gedachten op een hoge frequentie te houden.
Wanneer jij je gedachten en gevoelens op situaties en dingen van een hogere vibrationale frequentie focust, dan is dit wat je naar jezelf aan zult trekken. Stel je intentie in voor het hoogste goede terwijl jij je op je wensen focust.
Geliefden, wij zijn blij dat jullie je gedachten focussen op de uitkomsten voor het hoogste goede. Wij zijn bij jullie terwijl jullie Liefde, vrede, Harmonie en Vreugde in/naar jullie Wezen brengen.
Weet dat er hogelijk van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten