maandag, oktober 28, 2013

Hemelse Zegeningen: Sanat Kumara - Deel 9: De Universele Wet van Onmiddellijke Transmissie - 15 Oktober 2013


 
Hemelse Zegeningen - 15 Oktober 2013
Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Onmiddellijke Transmissie

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Sanat Kumara zal zich vandaag bij ons aansluiten om de Universele Wet van Onmiddellijke Transmissie te bespreken. De Raad van Liefde vertelt ons dat deze weg onmiddellijke transformatie creëert. Ik weet dat velen van ons zich meer dan gereed voelen om onze huidige werkelijkheid te transformeren.
Op dit punt denk ik dat wij op het terrein van dingen aankomen welke ik mogelijk nog nooit overwogen heb; andere luisteraars/lezers kunnen zich zeker hetzelfde voelen. Maar ik kijk ernaar uit, zoals altijd, om te horen wat hij te zeggen heeft. Goedemorgen Linda.
Linda Dillon: Goedemorgen, Suzi. Ja, we komen aan in dit onbekende terrein. En ik denk dat het alleen maar groter en groter gaat worden als we de rest van deze serie doen, te maken hebbende met Dispensatie en de Wet van Eliminatie, van Voltooiing. Dus het gaat interessant worden.
En natuurlijk werkt dit allemaal met de Universele Wetten, en de Raad en specifiek Sanat Kumara - die de Opzichter van de Universele Wet is - leren ons hoe de dingen werken. En zo vaak stellen wij die vraag, weet je - soms stil en devoot en soms schreeuwend naar de Hemel, zoals, "Zouden jullie ons alsjeblieft kunnen vertellen hoe dit werkt?" Omdat wij zo vaak aan iets werken of we denken dat we alle stappen doen, of we doen het correct en met de juiste intentie en actie, enzovoorts, en het komt niet tot een stolling (manifestatie).
En dat kan frustrerend zijn. Dus wanneer de Raad met ons door dit proces heen loopt, beginnend met de allereerste Wet van het Doel en de Wet van Intentie, laten zij ons echt het hoe zien, als een pakket, dat wij niet alleen onze levens kunnen betreden en gemakkelijker kunnen maken maar ook echt naar voren kunnen brengen wat wij wensen om te creëren.

zondag, oktober 27, 2013

Ann Albers en de Engelen: Week 44. 2013


Ann Albers en de Engelen
"Loslaten"
Oktober 2013 / Week 44
 
In waarheid dierbaren, kunnen jullie nooit Gods liefde verliezen, want dat is alles dat er is! Alles in de schepping is uit deze liefde gemodelleerd. Alles is een unieke reflectie van deze liefde. In sommige gevallen, is deze liefde overduidelijk - zoals in de wonderen van een ondergaande zon, de ogen van een baby, of een situatie welke je grote vreugde brengt. Soms is deze liefde verborgen, begraven onder het oppervlak - zoals in het geval van een chagrijnig of liefdeloos menselijk wezen, of de doorns van een rozenstruik, of in een moeilijke uitdaging. Desalniettemin, houden de doornen van de rozen en beschermen hen. De chagrijnige individuen zijn doornig omdat zij geen vriendelijker manier weten om van zichzelf te houden en zichzelf te beschermen. Met jullie uitdagingen, vinden jullie kracht.
Als een menselijk wezen, zijn jullie begenadigd met vrije wil. Je kunt leren te zeggen, "Ja ik weet dat Gods liefde binnenin alle dingen is, maar ik zou liever kiezen om bij mensen, plaatsen en situaties in de buurt te zijn die met mij resoneren en mijn hart vreugde geven! Ik kan van alle wezens houden, maar het is niet van mij vereist om hen aardig te vinden." En dat, dierbaren, is een nieuw concept voor velen van jullie, omdat aan velen van jullie geleerd werd om "liefde" met "aardig" te verwarren. De twee hoeven niet tezelfdertijd te bestaan. Want bijvoorbeeld, kan je van de doornen van een rozenstruik houden, hun recht erkennen om te zijn, en toch het niet leuk te vinden om jouw vinger te prikken! Je kunt van een kwaad menselijk wezen houden wetende dat er een licht in diens ziel is dat probeert naar het oppervlak te komen, terwijl in dezelfde ademhaling, je nogal eerlijk kunt zeggen, "Ik houd niet van hun gedrag of persoonlijkheid. Ik kies ervoor om niet in hun buurt te zijn." Zoals wij vele keren in het verleden gezegd hebben, Liefde zegt, "Je hebt een recht om te zijn." Het onderscheidingsvermogen ziet, "Wat wel of niet juist voor jou is."
Dus nu dat jullie het weten kunnen jullie van alle wezens en alle dingen houden, dierbaren, overweeg om naar jullie levens te kijken en zoals de natuur, te beslissen wat je los zou moeten laten. Wat is jouw hart, jouw vreugde, jouw passie voor het leven niet langer meer van dienst? Misschien zijn het dingen in jouw kast. Misschien is het een baan welke je nu nog niet kunt verlaten, maar je kunt het proces beginnen van de bedoeling te hebben en een nieuwe baan te vinden. Misschien ben je in een matte relatie en ofwel de gedragingen, geloven of de relatie moeten losgelaten worden. Er is niet één "juist" antwoord op wat voor situatie dan ook, maar eerder een scala aan keuzes. Wat is in jouw hart om te houden, en wat verteld jouw hart jou om los te laten?  

donderdag, oktober 24, 2013

Een Fenomenale UFO gebeurtenis - Kings Lynn UK - De JSB007


Een Fenomenale UFO gebeurtenis - Kings Lynn UK
De JSB007 - 23/24 Oktober 2013

OMG, HOT! HOT! HOT! Dit is het beste te bekijken in HD.
Dit was helemaal te gek! Wat een prachtig UFO evenement vond er gisterenavond plaats, er waren zoveel verschillende UFO voertuigen rondom, verschillende lichtsequenties, vleugelvormen en te bedenken dat het allemaal begon met een prachtige Witte Bol die door de hemel gleed, en later geëscorteerd werd door de drie Antariaanse Batwing vaartuigen, dit was een fenomenale avond/nacht, dit zal ik niet snel vergeten, en ik ben er zeker van dat dit er slechts één is van de vele die nog moeten komen.
 
Dit evenement ging de gehele nacht tot aan de vroege ochtenuren door.

dinsdag, oktober 22, 2013

Leven in VREUGDE


"Leven in VREUGDE"
Oktober 2013 / Catherine Victoria
 
Wij zijn wat wij willen zijn. Waarlijk, er is geen waarheid die wij moeten volgen; we zouden allemaal onze eigen waarheid moeten volgen. Luister naar jezelf. Luister naar jouw hart. Wat brengt jou vreugde? Wat maakt jou gelukkig? DOE DAT.
Als het zijn van een veganist of een vegetariër niet juist voor jou aanvoelt, doe het dan eenvoudigweg niet. Als jij je geïnspireerd voelt om het te doen, is dat prima. Je hoeft het idee niet te accepteren dat geld deel uitmaakt van overvloed en dat wij het allemaal verdienen. Jij beslist voor jezelf wat met jou resoneert, en wat jouw waarheid is. We hoeven het niet met elkaar eens te zijn. Hoewel, ik niet denk dat we bedoeld zijn om elkaar aan te vallen ook niet als we het oneens over iets zijn. Ik zal mijn meningen hebben, anderen zullen die van hen hebben. Ik zal niet mijn waarheid veranderen, als iemand het daarmee oneens is of me daarover aanvalt. Ik voel niet de behoefte om mijn waarheid te verdedigen, omdat ik weet dat wij allemaal onze eigen waarheden en wat met ons resoneert hebben. Ik vraag van niemand om het met me eens te zijn; ik wil dat niet en ik heb dat niet nodig. Ik ken mijn waarheid, en ik wil dat anderen ook hun waarheid vinden.
Dit is jouw reis. Dit is jouw ervaring. Jij beslist. Jij kiest tussen alles dat je wilt. Je kunt wat dan ook uitkiezen, het uitproberen, dan eenvoudig terugzetten als je het niet leuk vindt. Daar is niets verkeerds mee.

Hemelse Zegeningen - Sanat Kumara - Deel 8: De Universele Wet van Transmutatie - 8 Oktober 2013


 
Hemelse Zegeningen - 8 Oktober 2013
Sanat Kumara Bespreekt de Universele Wet van Transmutatie

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Nieuwe Jij, Tevoorschijn komend in de Schittering van het Hartbewustzijn van de Mensheid" en ikzelf Suzanne Maresca.
Vandaag, keert Sanat Kumara terug om begeleiding aan te bieden wat betreft de Universele Wet van Transmutatie. Er is veel dat ik hierover niet begrijp en de omschrijving welke de Raad van Liefde aanbiedt zegt dat dit is wanneer wij aan iets werken dat verwijdert moet worden maar niet geëlimineerd vanwege het kernelement, dat van gading is voor creatie.
Zij vertellen ons dat onze rol is om op te ruimen, los te laten en op een zeer positieve manier dat te vernietigen wat niet van heelheid is. Die kwestie of situatie wordt naar de fijnste kern omlaag gebracht, naar die korrel van zand welke als zuiverheid begon. Vanuit die plaats sta je de schoongemaakte essentie toe te transmuteren of te hercreëren in/naar iets van schoonheid. Dus ik kijk ernaar uit om meer hierover te begrijpen.
Dit is een onderwerp waar ik wederom anders over gedacht heb, dus het is een uitbreidende ervaring om te horen wat de Raad te zeggen heeft. Goedemorgen, Linda.
Linda Dillon: Goedemorgen, Suzi, en goedemorgen iedereen. Ja, het zijn interessante tijden, nietwaar? Feitelijk is deze Wet van Transmutatie en Verstrooiing van wat ik vind één van de Universele Wetten die feitelijk het meest frequent gebruikt worden op zeer praktische, waar wij aan kunnen denken als minimale manieren naar enorme grote manieren, dus het gaat een interessante conversatie worden.
En ik dacht voordat we zelfs maar naar de meditatie toegaan … het drong tot me door vanochtend - en hier ga ik weer niet sprekende in volledige zinnen (gelach)  - het drong tot me door vanochtend dat misschien niet iedereen gehoord heeft of zelfs volledig begrepen heeft dat wij op dit moment in het proces zijn van het ontvangen van een fenomenale download rechtstreeks vanuit het hart van de Goddelijke Moeder aangaande een uitbreiding van overzichtelijkheid.

zondag, oktober 20, 2013

Ann Albers en de Engelen: Week 43, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Geloof en Ontvang"
Oktober 2013 / Week 43
 
Bidden jullie voor wonderen in jullie levens dierbaren? En zo niet, waarom niet, want God wil elk en iedereen van jullie zegenen met meer dan waar jullie mogelijk om zouden kunnen vragen. De Schepper van de Universums wil Liefde en goedheid op jullie neer laten regenen. Maar zo vaak bidden jullie op manieren die beperken -- door jullie vrije wil -- wat jullie "geloven dat jullie kunnen ontvangen".
Als jullie alleen bidden voor wat jullie "geloven dat jullie kunnen ontvangen" beperken jullie niet alleen wat jullie zullen ontvangen, maar vele keren zijn jullie niet volledig eerlijk met jullie verzoek. Bijvoorbeeld, je zou misschien bidden, "Lieve God, geef me verlichting en maak mijn leven een klein beetje gemakkelijker." Voor sommigen van jullie is dit een authentiek gebed. Voor anderen, zouden jullie eerlijker zijn te bidden, "Liefde God, sta mij toe om Uw Liefde in ieder aspect van mijn leven te voelen. Neem mijn leven over. Transformeer het. Zegen mij. Begeleid mij. Laat mij Uw stem in de stille fluisteringen in mijn geest en in de zoete begeleiding van mijn hart horen."
Dan, dierbaren, laat los. Vertrouw. Geloof dat je kunt ontvangen. Een gebeden gebed met oprechtheid en een sterk gevoel is veel krachtiger dan een gebed dat eenvoudig opgezegd wordt. Een gebed gevuld met liefde en verlangen en een bereidheid om eerlijk kwetsbaar te zijn en in God te vertrouwen is een verbazingwekkende handeling van creatie. Als je zonder een waarachtig hart en ziel bidt met een verzoek, brengt het weinig reactie vanuit het Universum teweeg. Nochtans is het volledige Universum, inclusief jij, God, en de engelen, ontworpen om authentieke verzoeken die met Liefde gemaakt worden te dienen.

dinsdag, oktober 15, 2013

Hemelse Zegeningen - Sanat Kumara - Deel 7: De Universele Wet van Eenwording - 1 Oktober 2013


 
Hemelse Zegeningen - 1 Oktober 2013
Sanat Kumara
Bespreekt de Universele Wet van Eenwording

Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.
Ik was er niet zeker van, tot aan vijf minuten geleden, wie onze begeleider voor het onderwerp van vandaag zou zijn over de Universele Wet van Eenwording. Dat is echter tamelijk passend, omdat de Raad van Liefde een verenigd geheel is, informatie naar de mensheid brengend via hun uiteenlopende aspecten voor het hoogste goed van alle betrokkenen. Sanat Kumara is vandaag diegene.
De Wet van Eenwording is specifiek relevant tot onze ervaring nu terwijl wij overgaan vanuit de dualiteit en in/naar Eenheidsbewustzijn, op een kernniveau begrijpend dat wij allemaal met elkaar verbonden zijn. Die verbinding omvat diegenen die wij waarnemen als het hebben gedaan van duistere dingen, wetende dat wij allemaal onze rollen te spelen hebben in Goddelijke dienstverlening.
Ik ben opgetogen over de discussie van de week en het feit dat, in ieder moment die voorbijgaat, wij steeds dichterbij komen tot het begrip in onze harten dat wij allemaal broeders en zusters in het Licht zijn. Dat is de gehele mensheid, de dieren koninkrijken, de feeën rijken, natuur geesten, onze Sterren families, de Hemelse rijken. De lijst is lang. Welkom terug, Linda.
Linda Dillon: Hi. Het is goed om terug te zijn. Ik heb jou gevat, maar is wilde echt terugkomen en verdergaan met onze discussie over de Universele Wet.
Ik denk dat dit één van mijn favoriete Wetten is, omdat het echt zoveel van de kwesties lijkt te adresseren die deel uitgemaakt hebben van het valse raster van de oude derde en het feit dat wij aldus verbonden zijn. Ik had tegen jou gezegd, Suzi, net terugkomend van de Joshua Tree Bijeenkomst voor de 'Nieuwe Jij', dat het een belichaming was en de uitoefening van deze Wet.
Eén van de dingen die me echt opviel gedurende de volledige tijd samen was dat iedereen in deze verenigde familie was. Er was geen gevoel van afscheiding; in feite, was het tamelijk het tegendeel. Er was deze diepe her/erkenning, specifiek toen wij onze openingsceremonie deden, van mensen die elkaar vanuit verschillende levens en op een zielniveau herkenden. En om samen te komen met dit algemene doel van het opnieuw weven van het tapijtwerk voor de mensheid, was iedereen klaar om aan de slag te gaan. 

zondag, oktober 13, 2013

Ann Albers en de Engelen: Week 42, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Waarachtig Geven"
Oktober 2013 / Week 42
 
Terwijl jullie dit seizoen van geven binnengaan, vraag jezelf, "Geef ik vanuit een gevoel van overvloed in mijn leven?" want in waarheid zijn er vele andere redenen dat menselijke wezens de behoefte voelen om aan elkaar te geven.  
Jullie geven vanuit een gevoel van plicht, "Zij hebben het meer nodig dan ik. Zij gaven aan mij dus moet ik aan hen geven. Zij zijn familie, vrienden, enzovoorts. Zij zitten in nood en niemand anders gaat hen helpen."
Jullie geven aan elkaar omdat je hoopt iets terug te krijgen, "Als ik hen xyz geef, dan houden zij misschien van mij. Misschien zien zij dat ik een goed persoon ben en erkennen ze mij. Misschien zullen zij aardig tegen mij zijn. Misschien als ik aan hen geef, geven zij mij iets terug."
Jullie geven voor zoveel redenen aan elkaar, maar dierbaren er is slechts één reden die wij zien om te geven en dat is omdat jullie een gevoel van overvloed in jullie hart hebben. Jullie voelen de liefde van God door jullie heen en in de vorm van goedheid, tijd, energie, emotie, hulpbronnen enzovoorts stromen, en er is binnenin jullie een zeer duidelijk verlangen en begeleiding om te delen. Jullie voelen je geïnspireerd door te geven. Jullie voelen je goed door te geven. Jullie geven onvoorwaardelijk, verwachten zelfs geen "dank je wel". Dit dierbaren is waarachtig geven. Dit is geven vanuit de liefde van God diep binnenin jullie. Dit is het type van geven dat goed aanvoelt, met en van zichzelf, zelfs als de ander jouw geschenk nooit erkend. Dit is het soort van geven dat anoniem gedaan kan worden, of onverbloemd maar dat is niet van belang. Dit is de manier waarop God van Zijn Liefde geeft dierbaren, want het is de aard van God om te allen tijde het leven in de Schepping te ademen.

zaterdag, oktober 12, 2013

Metatron: "Wedergeboorte - De Scharlakenrode Ontwakingsfase" - 10.10.2013


 
Metatron
~ Wedergeboorte ~
 De Scharlakenrode Ontwakingsfase
10 Oktober 2013 / Anna Merkaba
 
Dierbare geliefde kinderen van het universum, wij komen nu in deze tijd van de Wedergeboorte naar jullie toe. De wedergeboorte van het NIEUWE TIJDPERK. De wedergeboorte van jullie harten en zielen, want terwijl jullie op de randen van de Nieuwe Aarde staan, worden jullie bij jezelf gewaar gereed te zijn om een stap voorwaarts te zetten en toch is er een deel van jullie dat wenst om een stap achteruit te zetten. Jullie heen en weer schuddend in een dans van twijfel en vluchten. Als je in jouw ziel reikt om de angst en twijfel los te laten, raken jullie gereed om van start te gaan, en van start gaan zullen jullie! De tijd is gekomen om alles dat jullie tot dusverre geleerd hebben in actie om te zetten.
Scharlakenrood is de kleur van de emotionele vrijheid en universele harmonisch genererende liefde, mededogen, samenwerking en harmonie. Scharlakenrood is de kleur waar jullie hemelen door ons mee gekleurd worden om jullie te ondersteunen. Scharlakenrood is de kleur van de VRIJHEID en oneindige mogelijkheden. Scharlakenrood is de kleur van de Fase van de nieuwe Wedergeboorte.
Als jullie naar de wonderen van de nieuwe creaties staren, verbinden jullie je met jullie ware zelven met het oog op het onderzoeken van, en verder graven in jullie eigen waarheid. En als jullie waarheid naar boven komt om door jullie menselijke geest overdacht te worden, zal het menselijke ego zeer zeker diens hoofd optillen en jullie overtuigen dat wat jullie binnenin jullie harten voelen niet juist is. Oh, maar dat is het zeer zeker niet, want jullie hart is de plaats waar jullie ziel woont, jullie hart is tot nu toe de plaats waarmee jullie ascenderen wanneer jullie afdalen vanuit de hemelen, en van waaruit jullie ascenderen in/naar de volle glorie van het grote universum.
En terwijl jullie blootsvoets op de drempel van het nieuwe begin van de universele waarheid staan, zien jullie de opschuddingen/omverwerpingen plaatsvinden en vragen jullie je af, of jullie te langen leste gearriveerd zijn, want hoe zou het kunnen zijn dat er nog steeds zoveel schade is, zoveel pijn, en zoveel lijden rondom jullie geliefde GAIA. En dan, verbind jij je met jouw eigen zelf en herinner jij je dat het inderdaad waar is, want je hebt het allemaal eerder gezien, want je bent naar deze verwaarloosde plaats gekomen om de stroming van het leven te herstellen.

dinsdag, oktober 08, 2013

Jeshua: Fundamentele Vragen Aangaande Jullie Werkelijkheid - Oktober 2013


Jeshua
Fundamentele Vragen Aangaande Jullie Werkelijkheid
Oktober 2013 / Judith Coates
 
Geliefde, ik zou nu met jou over vragen willen spreken, vragen die fundamenteel zijn voor jullie werkelijkheid, vragen die naar boven komen.
Dikwijls zullen jullie deze vragen over jezelf stellen, en vele keren vraagt men deze vragen aan mij, vragen zoals, "Wie ben ik? Ik word 's ochtends wakker en ik schijn me de persoon te herinneren die ik de dag ervoor was. Ik sta op en doe wat ik gewend ben om te doen op die dag."
En toch voel je tezelfdertijd dat die persoon niet de volledige jij is. Je voelt dat het een deel van jou is. Het is in waarheid een toneelspel, zoals dat jij een acteur/actrice bent die een bepaalde rol speelt in wat jij ziet jouw werkelijkheid te zijn - kleine letter "w" - en je doet het zeer goed.
Je herinnert je de persoonlijkheid van de dag ervoor en de dag daarvoor en de dag daarvoor, en misschien zal je een beetje herschikken en veranderen gedurende de dag omdat er nieuwe vrienden kunnen zijn die met enige nieuwe ideeën komen. En je mag veranderen wat jouw persoonlijkheid schijnt te zijn als je door de verschillende stadia's van het leven heengaat.
"Wie ben ik?" Zoals ik vele, vele keren tegen jullie gezegd heb, zijn jullie de verlenging van de Ene Goddelijke Bron. Jullie zijn de verlenging van de Ene Geest, het Ene … Ik zal Het zelfs niet het Wezen noemen, omdat dat het met beperkingen zal identificeren, maar van één Universele Energie, en toch is Het niet beperkt tot dit universum. Jullie zijn zelfs meer dan wat dit Universum zal suggereren.  
"Wie ben ik? Ik ben goddelijk. Ik ben degene die Creatief is - hoofdletter "C". Ik ben degene die ieder moment Creatief is en die mijn werkelijkheid creëert - kleine letter "w" -  als ik door de dag en door de nacht heenga. Ik ben creatief, omdat de Ene Geest creatief is." Dat is Diens aard. En jij, want jij bent een verlenging - ik zal niet zeggen Kind, omdat dat impliceert dat er een afscheiding is tussen de Bron en het Kind - jij bent een verlenging van de Ene Scheppings Geest voortgaand om Zichzelf te ervaren.
Sommigen van jullie wijsgeren hebben over de Geest van God geschreven en hoe Het eeuwig zichzelf hercreëert en uitbreidt, uitbreidt op wat schijnt te zijn de ervaring van de dag ervoor, het jaar ervoor, de tijd ervoor. En dit is waar, omdat je wilt weten, "Wat anders is daar nog?" en voorbij de vervulling van het doel van de tijd zal daar nochtans de uitbreiding zijn.

Ann Albers en de Engelen: Week 41, 2013


Ann Albers en de Engelen
"Kies God"
Oktober 2013 / Week 41
 
Het is een tijd van kiezen op jullie planeet Aarde, en toch in waarheid is ieder moment een moment van keuze. Wie zal jouw God zijn? Zal angst jouw God zijn, of zal de bron en de Schepper van al het leven jouw God zijn? Zal jij jouw geloof en macht overgeven aan instituten, geld, jouw werkplaats, jouw bazen, collega's, familie, vrienden, partners, en/of een meervoud aan anderen die inderdaad jouw leven beïnvloeden, maar het niet hoeven te controleren? Of zal jij jouw geloof plaatsen in de liefdevolle bekwaamheid van de Schepper om met jou te dansen zelfs wanneer de donkerste beslissingen of omstandigheden gecreëerd door anderen jou beïnvloeden?
God stond de mensheid de vrije wil toe. De keuzes van anderen beïnvloeden jou beslist wel. Als iemand van jou steelt, heb je tijdelijk een verlies van geld. Als iemand jou ontslaat, heb je tijdelijk geen baan. Als iemand jou verraad en jou verlaat, ben je tijdelijk achtergelaten met de doorn/steek en de pijn. Nochtans kan jij, in precies het volgende moment, kiezen. Je kunt kiezen om aan deze zielen jouw God gegeven macht te geven, of je kunt je naar de liefhebbende Schepper wenden. Je kunt zeggen, "Oké God, ik vind dit niet leuk! Iemand anders heeft mij pijn gedaan, maar ik weet dat U machtiger bent! U kunt een oneindig aantal aan mogelijkheden zien. U kunt meer liefde zien, meer overvloed, meer schoonheid en goedheid dan ik me ooit voor zou kunnen stellen. Ik ben door iemand anders beïnvloed, maar ik weet dat U van mij houdt. Begeleid mij, bescherm mij, bevoorraad mij met mijn behoeften. Ik vertrouw op Uw Liefde."
Dan dierbaren, doe je uiterste best om jezelf er onophoudelijk aan te herinneren dat God God is, en dat terwijl de zielen van anderen inderdaad één met dit Licht zijn, hun persoonlijkheden diepgaand ontkoppeld mogen zijn. Zij mogen jou op negatieve manieren beïnvloeden, maar uiteindelijk, hebben zij geen controle over de uitkomst van jouw leven tenzij jij van hen God maakt. Als jij jouw geloof, vertrouwen en hart in de handen van de liefhebbende Schepper plaatst, ben je al op weg om jouw leven te genezen/herstellen, een zelfs betere werkelijkheid creërend, en zoals jullie op de Aarde zeggen, "Het stof van je schoenen afschuddend," als je voorwaarts gaat.

zondag, oktober 06, 2013

Hemelse Zegeningen - De Boeddha - Deel 6: De Universele Wet van Gehechtheid en Onthechting


Hemelse Zegeningen - 17 September 2013
De Boeddha Bespreekt de Universele Wet van Gehechtheid en Onthechting
 
Suzanne Maresca: Goedemorgen en welkom bij een volgende aanbieding van Hemelse Zegeningen met Linda Dillon, het Kanaal voor de Raad van Liefde en auteur van "De Grote Ontwaking," en ikzelf Suzanne Maresca.
Vandaag zullen we van de Boeddha over de Universele Wet van Gehechtheid en Onthechting te horen krijgen. Volledig in onze rollen stappend als schepper wezens zal betekenen om deze wet te gebruiken om onze visies tot bloei te brengen. Ideaal, zijn het onze dromen waar wij ons aan hechten, en wanneer wij eenmaal actie ondernemen om dat wat wij willen in het bestaan te brengen, onthechten wij ons van het idee en laten het los in de stroom zodat het kan bewegen zoals het daar behoefte aan heeft.
Ik kijk altijd uit naar een dieper begrip van deze Universele Wetten, en de discussie van deze week is al niet anders. Gehechtheid werd zeker bekeken als iets om er van weg te sturen omdat wanneer wij onze verwachtingen aan de één of andere uitkomst vastpinnen, dan leidt het onvermijdelijk naar teleurstelling. Met de definitie van de Raad van Liefde, hechten wij ons aan de visie/het visioen maar staan het toe zich te ontvouwen. Het voelt aan als een volledig ander perspectief, dus dit zou interessant moeten worden. Goedemorgen Linda!
Linda Dillon: Goedemorgen, Suzi, en goedemorgen, allemaal. Zo, ik moet jullie vertellen dat dit Linda is met een gewicht van 2000 pond naarmate ik hier zat en me gereed maakte. De sensatie van het vasthouden van de energie van de Boeddha wordt alleen maar groter en groter en groter. Dus ik ben absoluut aan mijn stoel vastgelijmd.
SM: Deze wetten worden allemaal aan ons uitgelegd in deze tijd dus wij zijn in staat om de regels, min of meer, te kennen voor een groter succes van het creëren van de wereld die wij willen.
LD: Dat is absoluut juist. En Sanat Kumara, die bij ons geweest is met de meeste van onze discussies over de Universele Wetten, zal hier en daar iemand hebben die binnenkomt om over een specifieke wet te spreken. Omdat het zo'n beetje in hun gebied van interesse is, en deze specifieke wet van gehechtheid en onthechting behoord absoluut bij de Boeddha. En wanneer ik zeg "De Boeddha" bedoel ik die collectieve enorme grote energie van  De Boeddha.
SM: Dat is iets waar ik de laatste tijd over nagedacht heb, de aard van het collectief. Wij mensen zijn aan het leren om meer aan onszelf als een collectief te denken, maar wij zijn nog behoorlijk veraf van de groepsgeest welke, zeg, de Meesters en Aartsengelen ervaren. Ik voel dat sommige mensen een angst hebben voor het verliezen van hun individualiteit als zij het eenheidsbewustzijn ding toe zouden staan. Maar ik denk dat het daar helemaal niet over gaat. Het gaat niet over uniformiteit.

dinsdag, oktober 01, 2013

Ann Albers en de Engelen: Week 40, 2013


 
Ann Albers en de Engelen
 
"Het Nu Is Alles dat Jullie Hebben"
September 2013 / Week 40

Wij zouden willen bidden dat elk en iedereen van jullie zou kunnen stoppen met analyseren of je nu wel of niet "zou moeten" willen wat je in het leven wilt. Kan je eenvoudig tegen jezelf zeggen, "Dit is wat ik wens. Ik weet niet waarom. Ik weet niet of het goed voor mij is of niet, maar ik wil deze creatie van mij verkennen. Ik wil zien waar het mij naartoe leidt."
De mensheid besteedt teveel tijd, naar onze mening, met te proberen vooruit in de toekomst te kijken, in plaats van het leven precies hier en nu te leven. Als je een wens hebt om iets te doen, begin dan stappen te ondernemen in die richting. Als je een wens hebt om een relatie te verkennen welke wederzijds is, doe dat dan vooral. Houd op met te vragen, "Zal dit mij gelukkig maken? Zal dit voor mijn hoogste goed zijn?" Want in waarheid lieve vrienden, jullie krijgen te kiezen hoe jezelf gelukkig te maken. Als jullie werkelijk in staat waren om ieder moment te omhelzen, dan zouden jullie weten, in dat moment, wat jou wel of niet gelukkig maakt. Je zou met het leven dansen, in plaats van te proberen het te regelen. Je zou met andere menselijke wezens dansen zoals zij zijn, in plaats van te proberen om hen in overeenstemming te krijgen met jouw verwachtingen. Je zou leren dat je naar iets toe kunt bewegen of ervan vandaan, ongeveer zoals de dieren dat doen, wat afhankelijk is van of het jou in het moment inspireert of niet. 
Jullie hebben in ieder moment een keuze dierbaren. Jullie zijn bang dat als je nu een keuze maakt, dat je eraan vastzit, maar in werkelijkheid, heb je in precies het volgende moment een nieuwe keuze. Dus leef jullie levens in plaats van na te denken over hen. Leef hen nu, en nu, en nu weer. Dans met wat er nu voor jullie ligt. Vertrouw jullie harten nu in dit moment. Doe wat nu het meest vreugdevol en inspirerend voor jou aanvoelt. Want nu, dierbaren, is alles dat jullie ooit werkelijk hebben.