vrijdag, juni 07, 2013

Aartsengel Jophiel - Vind Jezelf via Jouw Intelligente Hart - 03.06.2013


Aartsengel Jophiel
"Vind Jezelf via Jouw Intelligente Hart"
3 Juni 2013 / Julie Miller 
De diepste wijsheid die door jullie, Geliefde Harten, heen beweegt is de intelligentie van jullie hart, en het is altijd voor een ieder van jullie beschikbaar. Deze heiligheid van jullie stroomt met informatie die jullie met liefde met alle anderen op manieren delen die zeer subtiel kunnen zijn, van een verlegen glimlach tot een uitbundig hallo. De intelligentie van jullie hart ontdekken is diepgaand, Lieve Harten, en als jij jouw hart toestaat om jou te begeleiden, zal je een zeer verbazingwekkende koers ontdekken welke jou over vele bergen en door vele dalen aan informatie en oceanen aan levenservaringen leidt. Door de intelligentie van jouw hart, zal je uit de eerste hand leren dat je het vermogen al bezit om al jouw eigen vragen te beantwoorden die op jezelf betrekking hebben - je vindt hen wanneer jij je naar binnen keert terwijl je luistert naar de aanwijzingen van jouw hart.
Wanneer je voorbij gaat aan de fysieke hartslag, weet je dat jouw hart voorziet in een uniek ritme voor jouw leven en voorziet in de noodzakelijke bloeddoorstroming van jouw volledige lichaam. Jouw fysieke hart zit niet per vergissing in het centrum van jouw lichaam, alles aangaande jou heeft een doel, ook al zie je niet de wijsheid van jouw volledige samenstelling. Jouw goddelijke hart is in het centrum van jouw eigen lichaamselektromagnetische energiesysteem. Dit is waar je de energie vindt die jouw passies en dromen voedt, en waar jij jouw intuïtieve intelligentie leert ontwikkelen. Jullie hart heeft jullie veel te leren zowel fysiek als spiritueel Lieve Harten. Door de aanwijzing van jouw hart, zal je bij jezelf ontdekken dat je naar oneindige mogelijkheden begeleidt wordt om het best mogelijke leven voor jou te creëren. De voordelen van het volgen van de begeleiding van jullie harten zijn astronomisch voor jullie en degenen die jullie na staan.
Ja, er zijn vele dierbare zielen onder jullie die niet bereid zijn om zichzelf volledig open te stellen vanwege angst voor het kwetsbaar of zwak gevonden te worden. Laat ons jullie verzekeren, Lieve Harten, er kan geen zwakheid gevonden worden op beperking van kracht wanneer je ervoor kiest via jouw hart te leven. Angst is een normale reactie wanneer nieuwe dingen benaderd worden. Door het toestaan van angst om iedere kans te controleren die jou verder aan zou moedigen om jezelf te ontwikkelen op jouw levensreis en spirituele pad, verminder jij jouw capaciteit om waarlijk de rijkheid te ervaren die het leven en de liefde te bieden hebben. Denk eraan dierbaren; jullie hart is nooit gesloten. Zelfs als je denkt dat het dat is, het is altijd geopend en stromend, maar het is het verstand dat jullie voorziet met de waarneming dat jouw hart gesloten is en behoefte heeft om te ontwaken. Dit is iets dat je doet wanneer jij jouw gedachte veranderd van negatieve gedachtevormen naar positieve gedachtevormen. Als jij door de stappen van jouw reis heengaat met het inzicht dat jouw hart gesloten is, zal je waarschijnlijk voorbijgaan aan vele kansen die voorzien zouden hebben in vervullende ervaringen die vreugde en vreedzaamheid bevatten. Sta niet toe dat prachtige levensveranderende ervaringen aan jou voorbij gaan vanwege angst voor het onbekende, Lieve Harten. Omhels de angst, vertrouw op jezelf en in God die altijd met jou mee wandelt. Hij zou nooit willen dat jij iets onder ogen moet zien waarvan Hij voelt dat je dat niet aan zou kunnen. Erken de sterke en bekwame persoon die jij bent en sta jezelf toe je te ontwikkelen door de begeleiding van jouw hart.

 
Wij zijn ons bewust van vele beslissingen welke velen van jullie gemaakt hebben en die niet gebaseerd waren op de vriendelijke aanmoediging van jullie hart. Sommige beslissingen die velen van jullie gemaakt hebben waren spontaan en vaak gedachteloos, of zo denken jullie wanneer jullie daar achteraf op terugkijken. Iedere keuze die je gemaakt hebt, ongeacht of zij onplezierige situaties voortbrachten of bekoorlijke situaties, zij bezitten allemaal waardevolle lessen voor jou om van te leren. Zelfs binnenin de meest onplezierige situaties, is iets positiefs dat geleerd kan worden. Accepteer de fouten die je ook maar gemaakt hebt onderweg op jouw reis en omhels hen als hulp om degene die jij nu bent met liefde te creëren. Jouw ervaringen helpen jou te vormen en te definiëren, Lieve Harten. Het is nooit te laat om een nieuwe manier van leven te adopteren, en dat is om te leven via de intelligentie van jouw hart. Sta jouw hart toe om je naar geluk te gidsen en ontdek dat vreedzaamheid uiteindelijk wel binnenin jou leeft.
Onder de moeilijkste omstandigheden is het wanneer vele dierbaren onder jullie ontdekken hoe groot hun kracht echt is. Net wanneer zij geen ander moment meer konden hebben van het zich kwetsbaar voelen en zijn, ontdekken zij hoeveel zij overwonnen en bewerkstelligd hebben. Binnenin de staat van het kwetsbaar zijn of voelen, Lieve Harten, is ongelooflijk krachtig en deze kracht is gebaseerd op liefde die altijd Onvoorwaardelijk is.
Er zijn velen onder jullie die nog niet volledig hun kostbare Spirituele Harten geactiveerd hebben. Het is gemakkelijk; Er zijn geen gecompliceerde stappen om je te herinneren. Wanneer je een vraag hebt die over jouw eigen ontwikkeling gaat, leer dan eenvoudig om jouw geest/gedachten te verstillen, iedere vastklampende gedachten te ledigen en jouw hart te voelen, luister naar diens geliefde ritme. Laat diens muziek jou troosten en wanneer je gereed bent zal het antwoord op jouw vraag naar jou toekomen in de stilte van het moment dat je net gecreëerd hebt.
Leer te zitten of te staan dat behulpzaam is aangaande jouw lichaamshouding, niet slungelachtig. Door te zitten of te staan in een positie welke beter is voor jou lichaamshouding, sta je de energieën van jouw hart toe zonder vertragingen door jou heen te bewegen. Wanneer je zit of staat zonder slungelachtig te zijn wordt jij je meer bewust van jouw hart en van jouw eigen ademhaling aangezien jouw ademhaling diens erkenning in/naar heilige erkenning is. Terwijl je meer bekend raakt met jouw hart, kan je bij jezelf voor de eerste keer andere gevoelens en sensaties ontmoeten. Onderzoek wat je voelt; hoe meer je over jouw Gehele Zelf ontdekt, hoe meer van jouw Ware Zelf door jouw Hart geopenbaard kan worden. Het voelen en horen van jouw hartslag en het besef van jouw ademhaling zullen jou voorzien met een waardering voor jouw eigen Innerlijke Macht en voor jouw eigen weerstandsvermogen/veerkracht zelfs wanneer je met moeilijke situaties geconfronteerd wordt.
Begrijp de macht van jouw intentie. Nadat jij je nachtelijke gebeden gezegd hebt, gemediteerd, of wat voor andere nachtelijke gewoonte dan ook uitgevoerd hebt, vraag aan jouw hart wat het wil. Wacht niet de gehele nacht op het antwoord. Sta jezelf toe om in slaap te vallen. Wanneer je wakker wordt herinner je dan dat je jouw hart gevraagd had wat het wil, focus je op wat voor herinneringen van dromen of flitsen van beelden dan ook die je gedurende de nacht gehad kunt hebben, of ieder inzicht waarmee je plotseling wakker werd ongeacht hoe onbelangrijk zij mogen lijken te zijn. Velen van jullie ontdekken hun volgende stappen op hun spirituele reis door hun hart die vraag te stellen voordat zij gaan slapen. Soms moet deze methode herhaald worden, maar vele keren, zelfs enige tijd later, zal je bij jezelf een plotselinge uitbarsting van gedachten ontdekken, en dat mijn Lieve Harten is jullie hart die jullie begeleidt vanuit de droom die je gehad hebt die jij je niet herinnerde bij het ontwaken. Sommige antwoorden komen niet meteen; sommige van jouw antwoorden zullen bij stukjes en beetjes komen. Beoefen geduld en alles zal in Goddelijke Tijd naar je toekomen.
Er zijn vele andere bronnen beschikbaar voor jullie terwijl jullie middenin een informatie tijdperk zitten. Sta jouw hart toe jou te begeleiden bij goed gecreëerde begeleide meditaties, kristal activeringen, of andere methodes die helpen om de energiestroming naar jouw hart en alle centrums in jouw lichaam te stimuleren. Geef jezelf de tijd om je aan te passen en als het nodig is zal je ontdekken dat je door een paar meditatievariaties heengaat totdat je er eentje vindt die jou helpt en bij jouw behoeften past. Vertrouw op jezelf en op jouw hart.
Wij hebben velen van jullie geobserveerd die zich altijd haasten, zelfs op hun spirituele pad haasten zij zich. Je op jouw spirituele pad haasten voorziet jou niet met snellere resultaten. Vele keren ondervinden diegenen die zich gehaast hebben struikelingen op een later moment, omdat zij niet de tijd namen om alles dat er vereist was te leren voordat zij verder gingen naar de volgende fase op hun reis. Moed en geduld is vereist dierbaren, wanneer je leert om via het hart te leven. Het neemt tijd om jouw volledige zelf te worden; er is geen cursus die je over één nacht ijs kunt nemen. Het vergt tijd om een nieuwe jij te cultiveren, iemand die niet twijfelt of achteraf kritiek heeft. Diegenen die twijfelen of achteraf kritiek hebben werken vanuit hun Ego. Wanneer jij vanuit jouw hart werkt, pas jij zuivere onvoorwaardelijke liefde toe op alles, met liefde erbij betrokken is er geen ruimte voor het Ego.
Wees niet bang om jouw hart toe te staan jou te gidsen/begeleiden. Jouw hart leidt jou naar jouw waarheid en laat jou een wereld voor jou zien van eindeloze kansen om toegang tot te verkrijgen. Eer jezelf en leer vanuit jouw eigen waarheid te leven die begeleidt is door jouw Dierbare Hart. Wanneer jij jezelf eindelijk toestaat om vanuit jouw hart te denken en te zijn, zal je meer evenwicht in/naar jouw denkende geest aantrekken. De intelligentie van jullie hart plaatst een ieder van jullie in/naar een gebied waar de gemaakte keuzes gebaseerd zijn op vrijheid, vertrouwen en liefde in plaats van geboren te worden vanuit het Ego. Denk eraan, het maken van keuzes maakt deel uit van jullie leven, zij dirigeren de weg waar jouw pad jou naartoe zal brengen.
De keuze om door jullie goddelijke zuster te spreken wat een goede keuze, één waar wij dankbaar voor zijn. Dat een ieder van jullie mag stralen met Gods glorieuze Licht en voel altijd Zijn eindeloze Liefde.
IK BEN Aartsengel Jophiel via Julie Miller

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten